Ju fler desto bättre finns det ett ordspråk som lyder. Kanske var det så Talltale resonerade på singeln Swimming Pools at Night. För här stämmer helt klart påståendet in. Atmosfär till tusen och en skör produktion som ger oss nostalgiska återblickar är vad som bjuds på i nya låten. Som en hymn till alla storslagna stunderna som fångar ungdomar, varma nätter och ens första kärlek. Ämnar Swimming Pools at Night ge oss bitterljuva minnesbilder. Kanske perfekt att släppa låten vid den här tiden på året med tanke på att vi lämnar sommaren bakom oss och just kan falla tillbaka på minnena. 

Popmuzik Lover

Talltale bjuder in rösten av Laur Elles och syntharna av Father Bobby Townsends för att maximera känslan av ett drömlikt ljudlandskap som sätter tonen för spåret. 

”Låten skrevs 2019 i Father Bobby Townsends källarstudio en regnig dag. Han började spela synth-slingan från introt och jag blev direkt påmind om en gammal favoritsynth. Snabbt kom jag på att den skulle heta Swimming Pools at Night. Laur Elle och jag tyckte att det här skulle vara ett bra namn för en låt och inom tre timmar hade  den skrivits och spelats in. ”

Talltale

Som en av Kanadas mest lovande låtskrivare och därtill väletablerad i Tokyo håller vi ögonen på Talltale.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.