Floated är artistnamnet för David Maine soloprojekt. Han är baserad i Brooklyn, där han tidigare spelade bas i bandet Frankie Cosmos och har bland annat släppt EP:n Moonlit tidigare i år. Nu är han aktuell med singeln Wild vars musikvideo du kan se här nedan.

Här sugs vi in i ett avskalat elektroniskt musiklandskap med skönt behaglig beat som sedan målas upp tillsammans med sångarens mjuka röst. Det blir en chillad låt som känns som hämtad från gryningstimmarna i storstaden.

Artisten berättar om låten.

”Den här låten handlar om tider då du känner dig galen och du agerar galen… men när det kanske är ok. Jag tror att jag har nått en punkt i mitt liv där jag mer accepterar vem jag är. Om jag går igenom något svårt kommer jag inte att dölja det. Om jag gillar något kommer jag inte att dölja det. Om folk tycker att jag är konstig är det helt okej.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply