Floated är artistnamnet för David Maine soloprojekt. Han är baserad i Brooklyn, där han tidigare spelade bas i bandet Frankie Cosmos och har bland annat släppt EP:n Moonlit tidigare i år. Nu är han aktuell med singeln Wild vars musikvideo du kan se här nedan.

Följ på Apple Music

Här sugs vi in i ett avskalat elektroniskt musiklandskap med skönt behaglig beat som sedan målas upp tillsammans med sångarens mjuka röst. Det blir en chillad låt som känns som hämtad från gryningstimmarna i storstaden.

Artisten berättar om låten.

”Den här låten handlar om tider då du känner dig galen och du agerar galen… men när det kanske är ok. Jag tror att jag har nått en punkt i mitt liv där jag mer accepterar vem jag är. Om jag går igenom något svårt kommer jag inte att dölja det. Om jag gillar något kommer jag inte att dölja det. Om folk tycker att jag är konstig är det helt okej.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011