Merchant är tillbaka i bloggen efter förra singeln Dead Days & Gatorade. Återigen får vi uppleva det electropop-sound som definierar artistens nya riktning. Med singeln Don’t Feel Like Dancing skruvar artisten verkligen upp tempot och volymen till max med en explosionsartad produktion. Här får vi skimrande syntar, stora maffiga beats och snygga elgitarrer. Trots att låtens text egentligen inte uppmanar till dans är det enda jag vill göra att just dansa till detta inferno av upptempo. Men trots texten berättar artisten att syftet med låten är att hela ett brustet hjärta genom att gråt-dansa sig tillbaka till lycka till denna singel. 

Skicka in din musik

”Min favoritmusik är den typen som du kan dansa och gråta till samtidigt och jag känner att vi uppnådde det med den här låten.

Merchant

Med otrolig inlevelse och stark melodi imponerar Merchant återigen stort på mig. Tillsammans med gitarrsolot från gitarristen Dustin Gill skapar de magi i Don’t Feel Like Dancing. Sammansmältningen av syntpop, dansmusik och alternativ rock fångar både samtidens musik med särskiljer artisten från mängden. Ännu ett riktigt bra spår från den kommande EP:n som än inte har fått titel eller releasedatum.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011