Text om validering och narcissism i den moderna världen. Låter det intressant? Det väcker i alla fall mitt intresse, lägg där till titeln Doom Scrolling så kanske gåtan börjar klarna. Om inte så lämnar vi lite till fantasin. Från början skriven på en augustis gitarr kom låten Doom Scrolling snabbt samman till en helhet berättar duon Carbon Mass. Ett gitarriff blev rekordartat text som sedermera kläddes upp med elgitarr och lager av syntar och trummor. Allt för att skapa en drömsk ljudbild som för oss till en plats av eftertanke. 

Favoriter Apple Music

Denna Vancouver-baserade duo har varit verksamma sedan 2016 och möttes efter ett online-möte. Det var den elektroniska musik kompositören Sina Lankarani och sångaren/gitarristen Tim Claridge som omedelbart fann varandra och har därefter arbetat otaliga timmar i studion för att putsa sitt unika sound. Tillsammans kompletterar deras unika synvinklar varandra där Sina skapar groovy beats och Tim fylliga ljudlandskapen av synthesizers, trummaskiner och gitarrslingor. Med den nya musiken ämnar de starta ett nytt kapitel i deras resa mot modern elektronisk musik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.