KTS är ett musikteam som består av producenten Ile Spasev från Nordmakedonien samt de svenska låtskrivarna Teddy Paunkoski och Jakob Bergek. Tillsammans debuterar här med singeln Brothers som framförs av den svensk/nigerianske artisten sLim Prince. Här bjuder gänget på en skönt medryckande låt som bjuder in till gemenskap och enighet. Samtidigt tycker jag de afrikanska rytmerna i låten gör den extra somrig.

Popmuzik Podcast

Resultatet blir hoppfullt och upplyftande. En klassisk ”come together”-låt som definitivt känns behövligt i den tid vi lever i just nu när allt för många krafter vill att vi ska tänka ”vi mot dom”, istället för ”oss tillsammans”. Förhoppningsvis kan Brothers få oss att tänka mer på varandra än på en själv. Det hade ju varit väldigt fint.

Så lyssna, njut och dansa till singeln Brothers här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011