Du är inte bra för mig! Ett kristallklart statement från Amerikanska Matt Mackey III när han talar om en ohälsosam relation i singeln You’re No Good For Me. Här blandas sångarens snygga röst med pulserande syntar och en helt elektroniskt driven produktion. Även om låtens ljudbild är klart imponerande är det budskapet som är mest talande. Efter att ha vuxit upp med sexuella och emotionella övergrepp kulminerade detta i valet av en ohälsosam kärleksrelation där artisten Matt Mackey III tillslut kände att han var klar med att välja det ohälsosamma. Låten är således ett sätt för artisten att bryta sig loss från negativitet och istället fokusera framåt. 

Jag lärde mig att kärlek är lika med smärta. Den här låten var det första steget i min läkningsprocess så att jag kunde gå framåt utan självförstörande genom att lära mig att älska mig själv.

Matt Mackey III

Otroligt starka och rörande ord om en låt som troligtvis kan göra skillnad för många. 

Den egna musiken beskriver artisten som en blandning av pop/RNB med ett visst mått av indie. Listan med samarbeten växer sig i skrivande stund allt längre men ett av namnen som står ut är DAYA. En artist bloggen skrivit mycket om tidigare. Men nu är det helt och hållet fokus på Matt Mackey III och det är med ett blandande strålkastarljus vi riktar blickarna åt nya låten You’re No Good For Me.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply