Med retro-doftande toner gör sig Charis redo för att släppa en EP och första låten Touch introducerar helt klart ett syntpop sound som lovar ett släpp fyllt av glittrande ljudmattor. Rösten är krispig och den djupa syntbasen är konstant låten igenom. Det andas till viss del dansgolv och mystik med en flirtig ton. Texten vittnar om att överdosera kärlek och understryker hur känslorna fullkomligt kan ta över ens kropp. Jag gillar starkt att låten tillåter sig ett rejält intro på 16 sekunder som verkligen sätter stämningen och bygger upp förväntan inför vad som komma ska. 

Popmuzik Lover

För några dagar sedan, närmare bestämt 25:e juli släpptes en tillhörande video. Med mängder av neonljus, dans i regnet och eldiga stunder står det helt klart att passion är ordet för låten Touch. Vi får förutom Charis sällskap av andra begåvade dansare och tillsammans levererar de body yadi yadi som Meghan The Stallion skulle säga. Se videon här! 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.