Sunny Björkén är en artist på 18-årig från Piteå. Det var musikstudierna i skolan som väckte hennes passion för musiken och låtskriveriet. I början var det främst akustiska låtar på engelska som inspirerats av akter som Ed Sheeran och Maggie Rogers. Senare gick texterna över till svenska och först ut bland dessa låtar är singeln 110.

Nordiska Favoriter

Idén till låten 110 föddes under en bilresa som gick i just 110 km/h hem från de norrbottniska fjällen. Med samma fart gick sedan tankarna vidare från hastighetsmätaren till en metafor för allt det i livet som man inte alltid hinner med.
Resultatet är en poplåt i singer-songwriter-stil med igenkännande text där Sunnys uttrycksfulla röst målar upp orden.

Med 110 vann Sunny även uttagningen för P4 Nästa i Norrbotten och med det har hon möjlighet att representera regionen i riksfinalen i September. Det blev med andra ord en stark start för Sunny och hennes musikkarriär. Med allt rätt kan man säga, och du kommer garanterat uppskatta sångerskans debut här i bloggen.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.