Sunny Björkén är en artist på 18-årig från Piteå. Det var musikstudierna i skolan som väckte hennes passion för musiken och låtskriveriet. I början var det främst akustiska låtar på engelska som inspirerats av akter som Ed Sheeran och Maggie Rogers. Senare gick texterna över till svenska och först ut bland dessa låtar är singeln 110.

Idén till låten 110 föddes under en bilresa som gick i just 110 km/h hem från de norrbottniska fjällen. Med samma fart gick sedan tankarna vidare från hastighetsmätaren till en metafor för allt det i livet som man inte alltid hinner med.
Resultatet är en poplåt i singer-songwriter-stil med igenkännande text där Sunnys uttrycksfulla röst målar upp orden.

Med 110 vann Sunny även uttagningen för P4 Nästa i Norrbotten och med det har hon möjlighet att representera regionen i riksfinalen i September. Det blev med andra ord en stark start för Sunny och hennes musikkarriär. Med allt rätt kan man säga, och du kommer garanterat uppskatta sångerskans debut här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.