Christine Sako är en artist med bas i San Diego i Kalifornien. Hon släppte albumet The Math Project 2014 och har sedan dess släppt en knippe singlar, bland annat Sediments som släpptes i början av året. Nu är hon aktuell med singeln Seasoned. En låt som handlar om de där känslorna i början av en relation när den andre är lite avvaktande samtidigt som man får ge en stor del av sig själv.

DOLBY ATMOS

Den handlar om villighet och tålamod och inte vill ha något annat än att den andra personen ska känna sig bekväm och så småningom komma till samma sida.

Christine Sako

Allt producerat till en medryckande poplåt med lekfullt arrangemang som bygger på sköna rytmer och behagliga synthar. Med det blir det en låt att både bli kär till och i. Så kasta dig över resultatet här nedan och njut.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011