Christine Sako är en artist med bas i San Diego i Kalifornien. Hon släppte albumet The Math Project 2014 och har sedan dess släppt en knippe singlar, bland annat Sediments som släpptes i början av året. Nu är hon aktuell med singeln Seasoned. En låt som handlar om de där känslorna i början av en relation när den andre är lite avvaktande samtidigt som man får ge en stor del av sig själv.

Apple Music Svensk Pop

Den handlar om villighet och tålamod och inte vill ha något annat än att den andra personen ska känna sig bekväm och så småningom komma till samma sida.

Christine Sako

Allt producerat till en medryckande poplåt med lekfullt arrangemang som bygger på sköna rytmer och behagliga synthar. Med det blir det en låt att både bli kär till och i. Så kasta dig över resultatet här nedan och njut.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.