Feel of it är andra singeln från danska School of X kommande album Dancing Through The Void som släpps den 24:e September. Nya singeln bjuder på medryckande indiepop med ett funkigt gung i arrangemanget. En riktigt nice sommarsingel skulle man kunna säga.

DOLBY ATMOS

”Låten handlar om önskan att bryta sig ur dagliga rutiner och tristess, längtan efter ytrymme, spänning och större känslor. Det är en önskan som förför och hemsöker mig och ibland kommer med ett pris. Ibland hamnar du helt ensam eftersom du har bländats av ljuset.”

I musikvideon till Feel of it kan vi se sångaren Rasmus Littauer springa från elden. Och oj, vad han måste springa. Littauer berättar för bloggen:

”Idén till videon var att göra något riktigt exakt och konceptuellt med stark symbolik: elden som jagar mannen. Det symboliserar alla dessa känslor och frestelser som du kämpar med, och hur de antingen driver dig framåt eller drar dig ner.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011