Feel of it är andra singeln från danska School of X kommande album Dancing Through The Void som släpps den 24:e September. Nya singeln bjuder på medryckande indiepop med ett funkigt gung i arrangemanget. En riktigt nice sommarsingel skulle man kunna säga.

”Låten handlar om önskan att bryta sig ur dagliga rutiner och tristess, längtan efter ytrymme, spänning och större känslor. Det är en önskan som förför och hemsöker mig och ibland kommer med ett pris. Ibland hamnar du helt ensam eftersom du har bländats av ljuset.”

I musikvideon till Feel of it kan vi se sångaren Rasmus Littauer springa från elden. Och oj, vad han måste springa. Littauer berättar för bloggen:

”Idén till videon var att göra något riktigt exakt och konceptuellt med stark symbolik: elden som jagar mannen. Det symboliserar alla dessa känslor och frestelser som du kämpar med, och hur de antingen driver dig framåt eller drar dig ner.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.