I början av året släppte Thomston singeln JPA989, som då var första smakprovet från artistens kommande album Magnolia. I April kom uppföljaren i form av titelspåret som nu äntligen blivit med en musikvideo.

Nordiska Favoriter

Magnolia framförs tillsammans med Zeph och är del i berättelsen från själva albumets om handlar om Thomstons flytt från sitt hemland Nya Zeeland till USA och närmare bestämt till Los Angeles. I fallet med Magnolia om ett nytt förhållande som tillslut bara störtar och kraschar.

Magnolia handlar om att längta efter en annan plats, mycket att leva inuti ett ”gräset är grönare” mentalitet. Det berör isolering, ensamhet och försöker måla en bild av en utopisk sommar där ett kämpande förhållande kan trivas. Låten skrevs ursprungligen solo, men jag kände att den verkligen skulle dra nytta av ett perspektivförskjutning som skulle fylla i berättelsen och Zeph kom tillbaka med någon ofiltrerad ångest som jag tycker är otrolig.”

Jag har ju alltid gillat Thomston och hans musik. Låtarna har alltid haft en behaglig svärta över sig, och med sina nya låtar tycker jag han även hittat rätt rent kommersiellt och gör sjukt starka poplåtar. Hoppas så att detta blir hans år och ännu fler upptäcker denna artist. För det är han verkligen värd.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.