Va? En upplyftande och glad låt av David Josephnson?
Det är precis det vi får i singeln Nyfiken gul, nyligen blå. En låt där David hyllar fantasin och vi kan ta oss tillbaka till en försvunnen tid. I detta fall en soldränkt försommardag i Maj 1968. En tid då kärlenen var nyfiken och man kunde promenera hand i hand med en ung Lena Nyman.
Nyfiken gul, nyligen blå är komponerad till en klassisk poplåt med tidlösa harmonier och smittsamma melodier. Det är den där typen av somrig pop som kommer att få dig att le och kanske drömma dig bort. Till Norra Mälarstrandens varma promenadstråk och livet känns redan lite lättare.

Popmuzik Popcast

Låten släpps även som en mer bubblande remix som du även hittar här nedan. Gillar helt klart denna glada och upprymda sida av Josephson. Glädje klär alla, som det heter.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.