Indie-rock möter wave-inspirerad syntmusik i ett drömskt landskap med emotionell sång. Det låter väl inte helt fel? För amerikanska artisten Dräger ger oss nämligen exakt detta i sin nya singel Are We Gonna Make It? Låttexten är melankoliskt, insiktsfull och målande. Såhär säger artisten själv om låtens innebörd:

Popmuzik Popcast

”Att vara kär är naturligt något du inte kan kontrollera – det är i huvudsak ”lätt” och vad samhället är besatt av men ett förhållande kräver mycket mer än bara kärlek för att hålla. Den här låten handlar om tvivlet som leder till att du ställer de svåra frågorna. Dom gånger du undrar om det finns en framtid även om du är kär och era liv stämmer överens. Ingenting kommer någonsin att bli perfekt och varje förhållande har sina toppar / dalar och det är i de ytterligheter där vi frågar oss ”kommer vi att klara det?”

Med en klar indie-vibe ger artisten oss organisk musik inlindade i elektroniska syntar och ekande ljudbilder. Dräger väljer även att ta ett nytt grepp om en generation som många gånger kämpar med ångest och melankoli. Istället för att gräva ner sig i mörker är Dräger istället lekfull och lättsint inställd till dagens teknologi, samhälle och kärleksrelationer. Således presenterar han en modern tappning av sex, droger och rock & roll. Otroligt spännande om ni frågar mig. Singeln Are We Gonna Make It? upptäcker ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.