Amerikanska Eric Dash är inte någon som tummar på sitt artisteri. Just vid det här tillfället i livet har han precis börjat upptäcka sig själv och sitt sound, nya singeln Stay Arm’s Reach är bara början. Detta trots en redan lång karriär där han spelat på diverse scener och gett ut mycket musik själv. Något som även i hans tidiga tonår resulterade i upptäckande av en manager och stora framgångar på Billboard-listan. 

Artisten har länge valt att hålla på en del av sin musik, då han inte riktigt känt att den är färdig-producerad. Men med nya singeln presenterar han både ett mer organiskt sound och en lite äldre låt som han producerat själv. Hör Eric själv berätta: 

” Det finns en massa låtar som jag har gjort som aldrig har släppts eftersom jag velat modernisera dem, men jag har samtidigt inte heller velat förstöra dem. Det är så enkelt att göra en ny produktion av en mängd olika skäl. Så jag väntade och misslyckades och väntade lite till och misslyckades och väntade lite mer och så pågick det. Det här är så bittert och icke-produktivt då det finns så många fler låtar jag måste skriva och ge ut, jag hoppas att folk tycker om lite gammalt som injiceras till 2021.”

Singeln Stay Arm’s Reach landar någonstans mellan pop, rock och singer/songwriter. Ganska unikt om ni frågar mig. Artisten har länge kämpat med att inte hitta sig själv och sitt sound, men kanske att han äntligen har nått hela vägen fram med nya singeln?!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply