Jag gillar ju låtar med en viss svärta över sig. De blir oftast väldigt intressanta för mig.
Är det som här indietronica blir det än mer på min planhalva skulle jag säga. För man hör redan på den inledande synthen att detta kommer bli magiskt. Låten byggs sedan på med tunga beats och blommar sedan ut i en riktigt stark refräng medan sångaren sjunger om att även om det är mörkt just nu, så kommer bättre tider och man kommer att se det där ljuset i tunneln.
Jag tror ju att fans av The National och White Lies kommer uppskatta detta enormt.

Popmuzik in Dolby Atmos

Men vilka är A Days Wait då?
De är en duo från Hamilton i Kanada som består av Adam och Trev som började skapa musik tillsammans i high school och nu under lock down har de kunnat skapa mer musik ihop. Det eventuella överskott som kommer med musiken har de i alla fall planerat att lägga på välgörenhet.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.