Kan vi snälla prata om hur den här låten inleds, jäklar vad det sätter tonen för att Red Button kommer bli tre minuter av ren och skär pop med attityd. Ni märker ju redan vart den här recensionen är påväg, jajamen jag älskar det. Det är lagom mängd Kesha och Katy Perry för att skapa en unik och magnifik pop-låt. Bara att kapitulera och buga för AJA, fortsätter artisten leverera på den här nivån kan vi vänta oss ett nytt namn på pophimlen inom en väldigt snar framtid. 

Till ett nästintill marscherande beat visar AJA upp sin grymma röstkapacitet och ger oss en anthem för alla brustna hjärtan som funnit styrkan att ge långfingret till den där personen som sårat en. 

Artisten säger följande om låten: 

”När någon krossar ditt hjärta, och jag menar verkligen krossar ditt hjärta, då är det ändå ganska lätt att trycka på den röda knappen och avvisa samtalet från den.”

Denna Kanadensiska sångerskan introducerades för världen 2020 och har redan uppmärksammats runt hela världen. Men med kommande releaser hoppas artisten att 2021 blir det bästa året hitintills i hennes musikkarriär. Och jag kan inget annat än önska all lycka till, med singeln Red Button är AJA definitivt på rätt väg. Jag är mäkta imponerad.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply