Kan vi snälla prata om hur den här låten inleds, jäklar vad det sätter tonen för att Red Button kommer bli tre minuter av ren och skär pop med attityd. Ni märker ju redan vart den här recensionen är påväg, jajamen jag älskar det. Det är lagom mängd Kesha och Katy Perry för att skapa en unik och magnifik pop-låt. Bara att kapitulera och buga för AJA, fortsätter artisten leverera på den här nivån kan vi vänta oss ett nytt namn på pophimlen inom en väldigt snar framtid. 

Nordiska Favoriter

Till ett nästintill marscherande beat visar AJA upp sin grymma röstkapacitet och ger oss en anthem för alla brustna hjärtan som funnit styrkan att ge långfingret till den där personen som sårat en. 

Artisten säger följande om låten: 

”När någon krossar ditt hjärta, och jag menar verkligen krossar ditt hjärta, då är det ändå ganska lätt att trycka på den röda knappen och avvisa samtalet från den.”

Denna Kanadensiska sångerskan introducerades för världen 2020 och har redan uppmärksammats runt hela världen. Men med kommande releaser hoppas artisten att 2021 blir det bästa året hitintills i hennes musikkarriär. Och jag kan inget annat än önska all lycka till, med singeln Red Button är AJA definitivt på rätt väg. Jag är mäkta imponerad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011