Som ett synliggörande av en flyktings resa ger producenterna Digitalz EDM -låten Invisible. Här möts vi av ett landskap av pulserande syntar, distorsion och jag tycker mig även skymta syntar som låter som elgitarrer längre bak i mixen. Allt är i alla fall otroligt snyggt paketerat och välproducerat. Duon Digitalz har även här valt att plocka in sångerskan Annika Wells som genom sin fantastiska stämma adderar både krispighet och laserskarp sång till detta elektroniska krichendo till riktigt bra elektronisk pop. 

POPMUZIK LOVER 2

Producentduon har under de senaste åren ägnat mycket tid och dedikation till att förfina och skapa sitt sound, något som låten Invisible verkligen visar upp. De själva säger att singeln är deras sound i sin renaste form, och jag måste verkligen säga att jag tycker det låter väldigt spännande och unikt. Duon lovar även ett album senare i sommar och det ska bli spännande att se dem sprida ut sin EDM-glädje på en hel platta.

Tills dess lyssnar vi på singeln Invisible.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011