Aevion är en brittisk producent som har förgyllt dansgolven världen över med sina låtar de senaste åren. Här är han aktuell med den lysande singeln Bonheur. Det är en Moroder-doftande klubbdänga som hämtat inspiration från discon. Skön energi och varma beats gjorde denna till ett riktigt måste att få uppleva på ett dansgolv så snart det bara går.

Skicka in din musik

Om Bonheur berättar Aevion för bloggen:

”Jag blev starkt inspirerad av 70-talets disco när jag skapade denna, eftersom jag växte upp och lyssnade på den musikgenren från tidig ålder. Jag ville skapa ett slags framtida retrodisco-spår med glittrande arpeggios, luftiga leads och en stor pumpande pasgång!”

Vad tycker du om Bonheur? Visst är den riktigt skön? Lyssna själv och gör din dag lite mer disco.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011