”Den här låten handlar om det ögonblick du inser att din älskling inte är ”den” längre. Efter det känner du dig galen för att du har fastnat i ett förhållande som inte är rätt och försöker hitta styrkan och anledningarna att komma ut.”

Girl in the Garden

Så beskriver artisten Girl in the Garden sin senaste singel Lose My Mind. Kort översatt skulle man kunna säga att artisten försöker förmedla en känsla av ”om du älskar mig låt mig gå”. En insikt som är lika jobbig att komma till som att de facto behöva göra gällande. Låten är snyggt producerad med elektroniska syntar, smittsamma basgångar och funka gitarriff. Trots ett relativt dystert budskap gör den här produktionen mig lite dans-sugen. Den är chill och avslappnad men ändå tillräckligt medryckande för att skapa en perfekt bladning mellan disco och modern pop-musik. Därtill måste jag säga att Girl in the Gardens röst är som klippt och skuren för den här typen av elektronisk pop. Den är skarp, kraftfull men har ändå ett skimmer över sig som gör det väldigt spännande att lyssna på.

Den här lovande artisten är en independent artist och låtskrivare som för tillfället studerar musik i Miami. Hennes första EP Polaroid var en kollektion av roliga och lättsamma pop-låtar ämnade för en road-trip med goda vänner. Men med nya singeln Lose My Mind presenterar artisten en lite mer melankolisk dicso-vibe och jag diggar det till tusen! 

Ni hör nya singeln här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.