Självlärda multiinstrumentalisten An Early Bird släpper nu den akustiskt drivna nästintill filmiska låten Fishes in the Ocean. Det är skört, nära och nästintill som en våg vi bara flyter med på i denna konstant ljuvliga ljudmatta till låt. 

Nordiska Favoriter

Det är nästan bättre att låta artisten själv beskriva singeln:

”Med Fishes In The Ocean ville jag föreställa mig den känslan av att vara trött och fast i ekorrhjulet som är vardagen, med regler och roller som vi alla känner till. Jag tror att vi känner att vi är ensamma i ett hav av möjligheter där ute. Jag tror att vi bara har ett val: fånga dem eller fångas.”

Den tillhörande videon är riktigt känslosam och ramar verkligen in budskapet som artisten vill förmedla med låten. Där får vi följa några äldre huvudpersoner i deras dagliga rutin av träning och välmående. Min känsla är att musikvideon både vill förmedla det vackra med att vi oavsett ålder kan känna oss unga. Men också det faktum att vi ofta håller kvar vid en ungdom för att sedan i vuxen ålder inse att vi bara flutit med hela tiden utan att självförverkliga oss själva. 

Se videon till Fishes in the Ocean själv och tolka själv. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.