Självlärda multiinstrumentalisten An Early Bird släpper nu den akustiskt drivna nästintill filmiska låten Fishes in the Ocean. Det är skört, nära och nästintill som en våg vi bara flyter med på i denna konstant ljuvliga ljudmatta till låt. 

Det är nästan bättre att låta artisten själv beskriva singeln:

”Med Fishes In The Ocean ville jag föreställa mig den känslan av att vara trött och fast i ekorrhjulet som är vardagen, med regler och roller som vi alla känner till. Jag tror att vi känner att vi är ensamma i ett hav av möjligheter där ute. Jag tror att vi bara har ett val: fånga dem eller fångas.”

Den tillhörande videon är riktigt känslosam och ramar verkligen in budskapet som artisten vill förmedla med låten. Där får vi följa några äldre huvudpersoner i deras dagliga rutin av träning och välmående. Min känsla är att musikvideon både vill förmedla det vackra med att vi oavsett ålder kan känna oss unga. Men också det faktum att vi ofta håller kvar vid en ungdom för att sedan i vuxen ålder inse att vi bara flutit med hela tiden utan att självförverkliga oss själva. 

Se videon till Fishes in the Ocean själv och tolka själv. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.