Dan Brynefall reflekterar över hur man lätt tappar kontakten med folk man umgicks med när man flyttat från en stad. Hur staden blir en främmande plats där minnena som en gång var helt plötsligt förändrats för att just platsen och människorna inte längre är som man mindes dem. Något som jag tror slagit de flesta. Att man kommer hem till ens gamla hemstad och man känner inte igen någon och de platser man en gång besökte finns inte längre kvar. Människorna man umgicks med är även de utflugna eller så märker man snabbt att den där gemensamma nämnaren som man en gång hade inte längre finns kvar.

Covered PSB

Världens ände blir med det en träffsäker reflektion av just det som många känner när de återvänder ”hem”. Allt producerat till en låt som går från spöklikt drömliknande till att blomma ut till ett elektriskt energifält som borde passa fans av akter som Kent, Sibirien och Jonathan Fröberg.

Personligen är ju så sjukt svag av denna typ av arrangemang och låtar. Så för min del blev detta en intressant promenad vid världens ände.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011