Dan Brynefall reflekterar över hur man lätt tappar kontakten med folk man umgicks med när man flyttat från en stad. Hur staden blir en främmande plats där minnena som en gång var helt plötsligt förändrats för att just platsen och människorna inte längre är som man mindes dem. Något som jag tror slagit de flesta. Att man kommer hem till ens gamla hemstad och man känner inte igen någon och de platser man en gång besökte finns inte längre kvar. Människorna man umgicks med är även de utflugna eller så märker man snabbt att den där gemensamma nämnaren som man en gång hade inte längre finns kvar.

KMR Studios

Världens ände blir med det en träffsäker reflektion av just det som många känner när de återvänder ”hem”. Allt producerat till en låt som går från spöklikt drömliknande till att blomma ut till ett elektriskt energifält som borde passa fans av akter som Kent, Sibirien och Jonathan Fröberg.

Personligen är ju så sjukt svag av denna typ av arrangemang och låtar. Så för min del blev detta en intressant promenad vid världens ände.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.