Svenska indie-trion Nagoon ger oss drömsk indie-pop med ett tydligt snö-tema. På singeln You Are Snow är sångaren fast bestämd med att knyta an till barndomsminnen genom att utforska den fina linjen mellan den faktiska tron på hur något är eller ska vara i relation till nativitet. Låten börjar med ett ”punchy” trumintro som sedan övergår till vackert atmosfärisk sång och läckra effektade elgitarrer. 

Bandets unika sound är en blandning av samspelthet och tillfälligheter. Nagoons trummis skadade vid ett tillfälle sin hand vilket ledde till att han fick utveckla ett enklare sätt att kompa på. Därtill spelade bandet vid en punkt in i ett lägenhetskomplex med pappers-tunna väggar, vilket gjorde att sångaren fick börja viska in sång i mikrofonen. Tillfälligheter som i slutändan gör deras låtar både unika och lekfulla. 

På singeln You Are Snow tillåts vi återigen att uppleva barndomens naiva inställning till ett snötäckt landskap där allt är möjligt. Ni hör denna briljanta indie-låt här i bloggen! 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply