Svenska indie-trion Nagoon ger oss drömsk indie-pop med ett tydligt snö-tema. På singeln You Are Snow är sångaren fast bestämd med att knyta an till barndomsminnen genom att utforska den fina linjen mellan den faktiska tron på hur något är eller ska vara i relation till nativitet. Låten börjar med ett ”punchy” trumintro som sedan övergår till vackert atmosfärisk sång och läckra effektade elgitarrer. 

Popmuzik Podcast

Bandets unika sound är en blandning av samspelthet och tillfälligheter. Nagoons trummis skadade vid ett tillfälle sin hand vilket ledde till att han fick utveckla ett enklare sätt att kompa på. Därtill spelade bandet vid en punkt in i ett lägenhetskomplex med pappers-tunna väggar, vilket gjorde att sångaren fick börja viska in sång i mikrofonen. Tillfälligheter som i slutändan gör deras låtar både unika och lekfulla. 

På singeln You Are Snow tillåts vi återigen att uppleva barndomens naiva inställning till ett snötäckt landskap där allt är möjligt. Ni hör denna briljanta indie-låt här i bloggen! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011