Axel Flóvent är en singer-songwriter från det numera kända samhället Húsavík på Island. Han har precis släppt sitt debutalbum You Stay By The Sea på vilken sångaren samarbetar med producenten Ian Grimble. Från albumet kan du här kolla in musikvideon till låten Still awake. Videon är regisserad av Maren Langer i vilken vi får se en kvinna i sängen som inte kan sova på grund av ångest och insomnia, samtidigt som hon tänker på ett tidigare förhållande.

Nordiska Favoriter

”Det ultimata målet var att binda ihop mitt gamla sätt att skriva låtar på med det jag har lärt mig och få det att låta som ett kollektiv. Några av dessa idéer går tillbaka till mitt sovrum i Húsavík, men många av dem är fräscha och nya. Jag föreställde mig själv på en resa.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011