Axel Flóvent är en singer-songwriter från det numera kända samhället Húsavík på Island. Han har precis släppt sitt debutalbum You Stay By The Sea på vilken sångaren samarbetar med producenten Ian Grimble. Från albumet kan du här kolla in musikvideon till låten Still awake. Videon är regisserad av Maren Langer i vilken vi får se en kvinna i sängen som inte kan sova på grund av ångest och insomnia, samtidigt som hon tänker på ett tidigare förhållande.

Popmuzik Popcast

”Det ultimata målet var att binda ihop mitt gamla sätt att skriva låtar på med det jag har lärt mig och få det att låta som ett kollektiv. Några av dessa idéer går tillbaka till mitt sovrum i Húsavík, men många av dem är fräscha och nya. Jag föreställde mig själv på en resa.”

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.