Efter en knippe singlar på svenska är det nu dags för Karl Wilhelm från Göteborg att släppa EP:n Peacock Living som då framförs på engelska. Här nedan kan du lyssna på låten The Beast från den EP:n. En upplyftande poplåt om att våga vara sig själv och följa ens egna drömmar, utan att bry sig om vad andra tycke och tänker.

Följ på Apple Music

En låt med positiv känsla och energi. Precis vad som behövs allt som oftast och om du älskar låtar med visslingar i så är The Beast definitivt ett måste att lyssna på.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011