Efter en knippe singlar på svenska är det nu dags för Karl Wilhelm från Göteborg att släppa EP:n Peacock Living som då framförs på engelska. Här nedan kan du lyssna på låten The Beast från den EP:n. En upplyftande poplåt om att våga vara sig själv och följa ens egna drömmar, utan att bry sig om vad andra tycke och tänker.

Nordiska Favoriter

En låt med positiv känsla och energi. Precis vad som behövs allt som oftast och om du älskar låtar med visslingar i så är The Beast definitivt ett måste att lyssna på.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.