Christina Sikora är en 18-årig sångerska från New Jersey. Hon är här aktuell med singel Know somebody som är en skönt medryckande poplåt med en stänk av 80-talsproduktion och stark melodi. På singeln sjunger Christina om den isolering och ensamhet som vi alla känt i år, särskilt när vi gav våra hjärtan till människor vi visste att vi inte kunde lita på.

Skicka in din musik

Resultatat känns definitivt som en hit och jag du lär, liksom jag, fastna för Christina Sikoras perfekta popröst. Du kan även kolla in musikvideon till låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011