Christina Sikora är en 18-årig sångerska från New Jersey. Hon är här aktuell med singel Know somebody som är en skönt medryckande poplåt med en stänk av 80-talsproduktion och stark melodi. På singeln sjunger Christina om den isolering och ensamhet som vi alla känt i år, särskilt när vi gav våra hjärtan till människor vi visste att vi inte kunde lita på.

Apple Music

Resultatat känns definitivt som en hit och jag du lär, liksom jag, fastna för Christina Sikoras perfekta popröst. Du kan även kolla in musikvideon till låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.