Madeline Mondrala och hennes musikprojekt That Brunette avslutar 2020 med singeln Platonic. Låten följer upp sångerskans fem tidigare släpp under året som inledes med Metro with Matthew och nu senast släppte hon Millenium fig.

Platonic är i alla fall en lekfull poplåt med ett riktigt må bra-budskap, som handlar om kärlek. Den kärleken man har för sin allra bästa vän och hur man hjälper varandra växa som personer.

Sångerskan berättar:

”Den här låten är en hyllning till platonisk kärlek. Den kärleken som du hamnar i när du träffar en ny vän som du vet kommer att vara en del av ditt liv för alltid, där du inte kan få nog av den här nya personens sinne och hur nu samspelar perfekt ihop.
Den kärlek du känner där du inte kan tänka dig att det fanns en tidpunkt innan du kände dem och du kan inte föreställa dig din värld utan dem. Men så snart er berättelse börjar, drar livet isär er igen. De går någon annanstans och du är kvar där du började, men behåller det vackra intrycket de gjorde på dig, tacksamma över att era vägar överhuvudtaget korsade. De öppnade en dörr i dig. De validerade en del av dig. De såg dig som helt ny. Måste älska den perfekta platoniska kärleken.”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.