pop

That Brunette – Platonic

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

Madeline Mondrala och hennes musikprojekt That Brunette avslutar 2020 med singeln Platonic. Låten följer upp sångerskans fem tidigare släpp under året som inledes med Metro with Matthew och nu senast släppte hon Millenium fig.

Platonic är i alla fall en lekfull poplåt med ett riktigt må bra-budskap, som handlar om kärlek. Den kärleken man har för sin allra bästa vän och hur man hjälper varandra växa som personer.

Sångerskan berättar:

”Den här låten är en hyllning till platonisk kärlek. Den kärleken som du hamnar i när du träffar en ny vän som du vet kommer att vara en del av ditt liv för alltid, där du inte kan få nog av den här nya personens sinne och hur nu samspelar perfekt ihop.
Den kärlek du känner där du inte kan tänka dig att det fanns en tidpunkt innan du kände dem och du kan inte föreställa dig din värld utan dem. Men så snart er berättelse börjar, drar livet isär er igen. De går någon annanstans och du är kvar där du började, men behåller det vackra intrycket de gjorde på dig, tacksamma över att era vägar överhuvudtaget korsade. De öppnade en dörr i dig. De validerade en del av dig. De såg dig som helt ny. Måste älska den perfekta platoniska kärleken.”


Patreons får alltid mer.

General Support:
Lyssna på poddavsnitt och se videointervjuer före alla andra.
Se exklusiva foton på artister och konserter.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Submission:
Skicka musik direkt till bloggen.
Prioriterar Patreon-släpp på releasedagen.
Möjlighet att planera premiärer i bloggen.
Prioriteras för podd- och zoom-intervjuer.
Stötta utvecklingen av bloggen.

Bli Popmuzik-patreon du med.

Bli Patreon-medlem

Visa vad du tyckte
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
Share.

Comments are closed.