Madeline Mondrala och hennes musikprojekt That Brunette avslutar 2020 med singeln Platonic. Låten följer upp sångerskans fem tidigare släpp under året som inledes med Metro with Matthew och nu senast släppte hon Millenium fig.

Apple Music Svensk Pop

Platonic är i alla fall en lekfull poplåt med ett riktigt må bra-budskap, som handlar om kärlek. Den kärleken man har för sin allra bästa vän och hur man hjälper varandra växa som personer.

Sångerskan berättar:

”Den här låten är en hyllning till platonisk kärlek. Den kärleken som du hamnar i när du träffar en ny vän som du vet kommer att vara en del av ditt liv för alltid, där du inte kan få nog av den här nya personens sinne och hur nu samspelar perfekt ihop.
Den kärlek du känner där du inte kan tänka dig att det fanns en tidpunkt innan du kände dem och du kan inte föreställa dig din värld utan dem. Men så snart er berättelse börjar, drar livet isär er igen. De går någon annanstans och du är kvar där du började, men behåller det vackra intrycket de gjorde på dig, tacksamma över att era vägar överhuvudtaget korsade. De öppnade en dörr i dig. De validerade en del av dig. De såg dig som helt ny. Måste älska den perfekta platoniska kärleken.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.