Dags för pulserande pop från Houston i USA. Denna gång med trion No Rehearsal som släpper singeln Stuck inside. En låt som handlar om att fastna i sin personliga utveckling. Att rutinerna och det bekväma i vardagen fått dig att inte gå vidare i livet och ta stegen du vill och borde ta. En känsla som bandet delar med många 20-något, som står på tröskeln från att vara en ung vuxen till att faktiskt bli vuxen och vad man vill få ut av livet framför en. Men här uppmanar bandet oss att ta tag i vår egen berättelse och föra oss framåt.

Favoriter Apple Music

Sångaren Matt Cobb berättar för bloggen:

Stuck inside är extremt personlig för mig, men det är ett budskap jag hoppas att vi alla kan relatera till. Det är ett budskap som jag har upptäckt att de flesta av mina vänner kan relatera till när vi alla upplever dessa oväntade växtsmärtor i tjugoårsåldern när vi har fått idén att dessa år skulle vara det bästa i våra liv. Jag vill inte ångerfullt se tillbaka på mitt liv, utan ta en aktiv roll i mitt liv och välja att kontrollera vad som kan kontrolleras medan allt annat känns utom kontroll. Inget mer passagerarsäte, det är förarsätet för mig. Jag hoppas att du gillar låten. Jag hoppas att den kommer i resona med dig i vilket sammanhang du vill ha det.”

Stuck inside är tagen från No Rehersals kommande EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011