Dags för pulserande pop från Houston i USA. Denna gång med trion No Rehearsal som släpper singeln Stuck inside. En låt som handlar om att fastna i sin personliga utveckling. Att rutinerna och det bekväma i vardagen fått dig att inte gå vidare i livet och ta stegen du vill och borde ta. En känsla som bandet delar med många 20-något, som står på tröskeln från att vara en ung vuxen till att faktiskt bli vuxen och vad man vill få ut av livet framför en. Men här uppmanar bandet oss att ta tag i vår egen berättelse och föra oss framåt.

Favoriter Apple Music

Sångaren Matt Cobb berättar för bloggen:

Stuck inside är extremt personlig för mig, men det är ett budskap jag hoppas att vi alla kan relatera till. Det är ett budskap som jag har upptäckt att de flesta av mina vänner kan relatera till när vi alla upplever dessa oväntade växtsmärtor i tjugoårsåldern när vi har fått idén att dessa år skulle vara det bästa i våra liv. Jag vill inte ångerfullt se tillbaka på mitt liv, utan ta en aktiv roll i mitt liv och välja att kontrollera vad som kan kontrolleras medan allt annat känns utom kontroll. Inget mer passagerarsäte, det är förarsätet för mig. Jag hoppas att du gillar låten. Jag hoppas att den kommer i resona med dig i vilket sammanhang du vill ha det.”

Stuck inside är tagen från No Rehersals kommande EP.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.