Rebecca Helena är en sångerska som kommer från Norge men som numera bor i Berlin. Hon har främst uppmärksammats som sångerska på några EDM-singlar, men i början av året släppte hon även sin första egan singel i from av Ice Queen. Nu är det dags för Rebecca att följa upp den singeln med Mean it. En medryckande poplåt med stark melodi och arrangemang skulle jag säga. En låt där sångerskan reflekterar om känslorna och erfarenheterna inom och efter ett förhållande, där det visade sig att man kanske gjorde ett misstag och het enkelt be om en andra chans.

Popmuzik Podcast

Ännu en gång visar vi nordbor att vi är grymma på starka poplåtar. Så lyssna på singeln här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011