Dars att lyssna på ett spännande svenskt EDM-samarbete. Det är producenten Ched som samarbetar med NVGHTS på singel Here with me. Resultatet är skönt medryckande EDM med mixen av emotionell vers som övergår till ett dansant drop och hitigt arrangemang med stark melodi. Så om du behöver lite upplyftande känsla i musiken så kan Here with me vara ett bra inslag i din spellista. Om inget så kan det vara just den där låten du behöver just nu för att få till helgkänslan.

Nordiska Favoriter
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011