Robert Horace är en singer-songwriter från Berlin. Med EP:n Take Off och singeln Why not? i bagaget har han gjort sig ett namn på olika livescener. Med Covid-pandemin som en enda stor käpp i hjulet för konserter har Robert på det sistone fokuserat på att skriva nytt. Först ut är singeln Falling down som du kan höra här nedan.

Popmuzik Podcast

På singeln frågar sig sångaren om det är detta som är kärlek? Att så många förhållanden går mellan till och från för att tillslut hamna där de började. Låten i sig är arrangerad till en skönt rytmisk poplåt med bra melodi och refräng.

Falling down är första av tre singlar från sångaren som kommer att släppas under hösten.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011