Felicia Takman debuterade för inte så länge sedan med den lysande singeln Ditt problem. En härligt medryckande poplåt där sångerskan sjunger om vara väldigt upp och ner och hur mycket det kan tära på en relation, men samtidigt, på något sätt, trivas i det kaoset.

Dolby Atmos

”När det är bra – är det verkligen bra och då får den andre helt enkelt stå ut med de krångliga sidorna man har. Det är bättre att hellre känna tusen saker, bråka och röra till det, än att vara tråkig och perfekt som ’alla andra'”.

Ditt problem är skriven av sångerskan tillsammans med Helena Larsson och Anton Engdahl (som även producerat låten).
Det känns som fans av Veronica Maggio, Julia Adams eller bra svensk popmusik överlag kommer att älska detta. Felicia är en skön friskt fläkt i poplandskapet med andra ord.

Felicia har också varit med och skrivit Kim Cesarions nya singel Plåga mig, samt att hon redan den 14:e Augusti släpper sin andra singel Du vann.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.