Felicia Takman debuterade för inte så länge sedan med den lysande singeln Ditt problem. En härligt medryckande poplåt där sångerskan sjunger om vara väldigt upp och ner och hur mycket det kan tära på en relation, men samtidigt, på något sätt, trivas i det kaoset.

Popmuzik Podcast

”När det är bra – är det verkligen bra och då får den andre helt enkelt stå ut med de krångliga sidorna man har. Det är bättre att hellre känna tusen saker, bråka och röra till det, än att vara tråkig och perfekt som ’alla andra'”.

Ditt problem är skriven av sångerskan tillsammans med Helena Larsson och Anton Engdahl (som även producerat låten).
Det känns som fans av Veronica Maggio, Julia Adams eller bra svensk popmusik överlag kommer att älska detta. Felicia är en skön friskt fläkt i poplandskapet med andra ord.

Felicia har också varit med och skrivit Kim Cesarions nya singel Plåga mig, samt att hon redan den 14:e Augusti släpper sin andra singel Du vann.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011