Alice Bloom är en duo från Los Angeles som består av Flannery Maney och Pietro Milanesi. De debuterar här med singeln Satellite. En söt liten poplåt med en fin refräng som ger det hela en drömliknande känsla. Väldigt behagligt och trevligt skulle jag säga.

Apple Music

Låten i sig handlar om hur människor i ens liv kan överraska en igenom att inte hjälpa en eller vara den personen som man trodde de var. Att man istället hittar en trygg punkt i livet, en satellit och att skala bort onödiga människor som inte lyfter upp en.

Alice Bloom kommer även att släppa en EP längre fram i höst, så om du uppskattade låten så kan du ju följa dem för att se när mer musik släpps.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.