Alice Bloom är en duo från Los Angeles som består av Flannery Maney och Pietro Milanesi. De debuterar här med singeln Satellite. En söt liten poplåt med en fin refräng som ger det hela en drömliknande känsla. Väldigt behagligt och trevligt skulle jag säga.

Svensk Pop

Låten i sig handlar om hur människor i ens liv kan överraska en igenom att inte hjälpa en eller vara den personen som man trodde de var. Att man istället hittar en trygg punkt i livet, en satellit och att skala bort onödiga människor som inte lyfter upp en.

Alice Bloom kommer även att släppa en EP längre fram i höst, så om du uppskattade låten så kan du ju följa dem för att se när mer musik släpps.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.