Indiefolk-kvartetten Maple & Rye från Göteborg släppte albumet For Everything i veckan som gick. Från det kan du här lyssna på det inledande spåret Monterey. En låt om att känna sig som mest utsatt när du är som lyckligast, allt komponerat till en klassisk folk-poplåt som Milton Lönnroth i bandet berättar lite mer om här nedan:

Favoriter Apple Music

”När du hittat den perfekta personen känner du dig som mest ovärdig och när du ser dig själv som ovärdig är det sannolikt bara en tidsfråga tills saker och ting når en rimlig slutsats och du får vad du förtjänar. Hela situationen har ett bäst-före-datum och när det oundvikliga slutligen inträf ar kommer det säkert vara ditt eget fel. Den känslan kallas Hedonofobi och är inte unik för romantisk kärlek. I varje ögonblick där du känner att du gör framsteg, lyckas eller finner mycket nöje i något, är det möjligt att känna dig som en bedragare. När livet ger dig lemonad är det lätt att bara se citronerna.”

Du kan även lyssna på hela albumet här nedan. Vi fick ju första singeln från albumet i form av Con of the century i början av året, samt att bandet även besökte mig för en poddintervju.

Om resultatet berättar Henrik Bielsten:

”Det här albumet representerar hela resan och alla upplevelser som medföljt. Livespelningarna, studiosessionerna, mötena, de långa diskussionerna, experimenten, de sömnlösa nätterna, de svåra besluten, de druckna ölen, bilresorna, känslorna, misslyckandena och lärdomarna. För mig är det vad albumets titel står för.” For Everything. Detta är ett album för allt vi gjort tillsammans. Det representerar vänskapen och kärleken som ligger till grund för allt och som varit det som tagit oss igenom mycket av det svåra. Utan den – ingenting.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.