Detta var ju väldigt uppfriskande. En härligt bitter post-breakup låt där kvinnan hittat en ny kille, där sångaren hoppas att de kommer leva lyckliga i alla dagar men ändå hoppas hennes mamma hatar. -Lite för att inte känna sig lika dålig som människa, typ.
Allt till en medryckande produktion och väldigt fyndig text.

DOLBY ATMOS

Bakom I hope your mum hates him hittar vi den brittiske / sydafrikanske sångaren Jake Bennett som tidigare var med i bandet Early Hours. Låten är första smakprovet från sångarens EP som släpps senare i år. Men innan det blir det en knippe singlar först.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011