Detta var ju väldigt uppfriskande. En härligt bitter post-breakup låt där kvinnan hittat en ny kille, där sångaren hoppas att de kommer leva lyckliga i alla dagar men ändå hoppas hennes mamma hatar. -Lite för att inte känna sig lika dålig som människa, typ.
Allt till en medryckande produktion och väldigt fyndig text.

Skicka in din musik

Bakom I hope your mum hates him hittar vi den brittiske / sydafrikanske sångaren Jake Bennett som tidigare var med i bandet Early Hours. Låten är första smakprovet från sångarens EP som släpps senare i år. Men innan det blir det en knippe singlar först.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011