Joakim Molitor är tillbaka för att följa upp singeln OK som släpptes i Mars tillsammans med Matt Wilson. Nya singeln heter Remember when och är ett samarbete med Mike Miller och Joshua Gabbard, eller Gatsby som han kallas.

Här bjuder herrarna oss på upplyftande och dansant pop med filmisk känsla i produktionen. Så väldigt tilltalande och lättsamt.

Om Remember when berättar Joakim för bloggen:

”Låten kom till på ett gammalt piano i Nashville, Tennessee. Efter ett besök på den lokala baren var Gatsby på väg till studion sent på kvällen, och på vägen sprang han på sin ex-flickvän. Vi började prata gamla minnen och hur dessa, som en gång var så viktiga, nu glöms bort så lätt. Två timmar senare var låten färdigskriven, och under året delade vi med oss av våra inspelningar i Logic tills den var klar. Vår förhoppning är att den skapar utrymme för publiken att tänka tillbaka på sina liv med medkännande. För oss handlar denna låten om att komma ihåg allt och att älska alla livets olika kapitel.”

Vill du ha en mer 80-talsdoftande version av låten?
Då har RYMER här gjort just en sådan remix som du kan dansa loss till.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Comments are closed.