Joakim Molitor är tillbaka för att följa upp singeln OK som släpptes i Mars tillsammans med Matt Wilson. Nya singeln heter Remember when och är ett samarbete med Mike Miller och Joshua Gabbard, eller Gatsby som han kallas.

Popmuzik Lover Patreon

Här bjuder herrarna oss på upplyftande och dansant pop med filmisk känsla i produktionen. Så väldigt tilltalande och lättsamt.

Om Remember when berättar Joakim för bloggen:

”Låten kom till på ett gammalt piano i Nashville, Tennessee. Efter ett besök på den lokala baren var Gatsby på väg till studion sent på kvällen, och på vägen sprang han på sin ex-flickvän. Vi började prata gamla minnen och hur dessa, som en gång var så viktiga, nu glöms bort så lätt. Två timmar senare var låten färdigskriven, och under året delade vi med oss av våra inspelningar i Logic tills den var klar. Vår förhoppning är att den skapar utrymme för publiken att tänka tillbaka på sina liv med medkännande. För oss handlar denna låten om att komma ihåg allt och att älska alla livets olika kapitel.”

Vill du ha en mer 80-talsdoftande version av låten?
Då har RYMER här gjort just en sådan remix som du kan dansa loss till.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011