Qween M8 är en elektropop-duo från Los Angeles som består av Billy och Billie Qween. De är här aktuella med den drömliknande singeln NYC, som bygger på en skön melodi och puls som löper igenom låten. Resultatet blir nästan slow motion-aktig, vilket jag gillade.

Popmuzik Lover Patreon

NYC handlar om att vara helt upp över öronen förälskad i någon som inte ens vet om att du existerar. Något som jag antar är utfallet i mångas kändiscrusher.

Billie i duon berättar:

“There’s something so comforting in leaning into feelings of discomfort. Sometimes I just want to dive headfirst into the depths of heartache. I don’t know why, but it just feels good some times.”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011