Med singeln Losing colours släpper Julius Agnvall andra singeln från kommande EP:n Insights. Låten föregicks av Won’t leave som släpptes i början av Mars.

Covered PSB

Losing colours handlar om ett förhållande där den ene verkligen ger allt utan att få så mycket tillbaka. Men också varför man som åsidosatt partner väljer att fortsätta relationen och vad det är hos den andre som gör denne oförmågan att älska på riktigt.

Allt förpackat i en avskalad R&B-poplåt med snyggt arrangemang som guidar oss igenom Julius berättande. Det blir en modern singer-songwriterlåt från en sångare som verkligen brinner för musiken.
Du hör resultatet här nedan.


Du hittar alltid de bästa låtarna med svenska artister i spellistan Svensk pop hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011