Vemodigt med den kanadensiska sångaren Peter Jessy. Where I stood är en tolkning av singlen med samma namn från 2007 med Missy Higgins och handlar om att komma till insikt att man kanske inte är den bästa personer för ens partner och att denne skulle må bättre tillsammans med någon annan.

Favoriter Apple Music

Peter Jessy fick en stor hit med singeln They’re just ghosts 2017 och har sedan dess även släppt singlarna Play pretend och Prey at night. Nu jobbar han på sin debut-EP vars låtar handlar om hans egna erfarenheter med mental ohälsa, relationer och HBTQ-ämnen.

Du kan även höra originalet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011