Joe White och hans musik-alias J Hustl3 släppte under mellandagarna EP:n Chapter One. Från den kan du här lyssna på singeln Fool of yourself, som även är sista spåret på EP:n. Resultatet är en medryckande och skönt drivande och klubbig poplåt med inslag av soul.

Svensk Pop Apple Music

Fool of yourself handlar om när ett förhållande är över och man väljer att gå vidare, medan ens ex försöker förstöra för en och ens nya förhållande men samtidigt bara får sig att framstå som dum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011