Harriet Manice är en singer-songwriter från New York. Efter att ha släppt en del singlar sedan debuten In my head 2017, är det nu dags för Harriet att släppa en EP vid namn Weightless. EP:n bjuder på fem låtar varav Tennessee är en av dem. Låten i sig är en kärlekslåt till två städer. Den staden hon bor i och den staden som är lite av en drömmarnas stad. Men också drömmen om att flytta och starta på nytt och undra hur det skulle kännas. Resultatet blir en charmig pianobaserade låt med klassiskt poparrangemang á la Elton John.

Nordiska Favoriter

Du hittar alltid de bästa låtarna i spellistan Alexed’s A-List hos Spotify och Apple Music. Följ gärna spellistan så du regelbundet upptäcker ny musik.


Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011