Då var det dags för EDM från Norge. Det är Martin Bråten och Christopher Åsheim som ligger bakom Braaten & Chrit Leaf, som här släpper videon till deras senaste monsterhit Burn som släpptes i somras. I videon kan vi se Alexandria Pascucci dansa loss till låten. Videon är regisserad av Frankie Turiano och du ser den här ovan.

Svensk Pop Apple Music

Så kolla in videon och återupplev denna klubbhit från de varma sommarnätterna. Även vintern kan ju kännas lite varmare med hjälp av pumpande het klubbmusik.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011