Adam Lambert ska under sommaren agera sångare i ett återfött Queen .
Titelspåret på Trespassing får mig att verkligen förstå att han mer än gärna ville vara Queen innan han ens blev medlem i gruppen – för det är som en modern och uppdaterad version av Another one bites the dust . -Det känns inte ens som Adam försöker dölja sina influenser denna gång, för redan i Shady  låter det istället Come togehter med Beatles . Samtidigt är det inte dåligt lånat, utan jag mer ler åt referenserna till äldre idoler.
Men nu låter det absolut inte som Lambert vill låta lånad dåtid rakt igenom. Likt första skivan mixar han stilar och balanserar mellan det glammiga, popiga och lättsamt rockiga. Det är nytt och gammalt i en ganska skön mix av låtar.
Om For Your Entertainment hade den fantastiska balladen Broken open , så har istället Trespassing det mer popiga bonusspåret Runnin’ som för mig sticker ut mest på albumet. Att den inte är med på den ”riktiga” skivan är ett stort mysterium för mig… Även om det som sagt är mer eller mindre något för alla på skivan och det mesta är väldigt välgjort blir det ändå lite platt. Något som faktiskt känns lite konstigt med tanke på den variation av lysande låtförfattare och producenter han ändå haft med sig.

Nordiska Favoriter

60%

Ladda ner dessa låtar: Runnin’ , Never close your eyes , Broken English

Trespassing (Deluxe Version) - Adam Lambert

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011