I fredags släppte Göteborgaren Glenn Udéhn albumet med den något positiva titeln Det går åt helvete nu. För att fira släppet höll han även en spelning på Pustervik samma kväll.

Skicka in din musik


Jag träffade Glenn över en kopp kaffe vid mitt köksbord för att snacka självförtroende, att alltid jämföras med Håkan Hellström om man gör indiepop från Göteborg och främst om att aldrig någonsin ge upp.
En fin popintervju om en artist som kämpar hårt för att nå sin dröm. Förhoppningsvis inspirerar han fler att göra detsamma.

Missa inte! Du kan även prenumerera på podden Popcast via Podcaster / iTunes eller Acast.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011