8 / 10

En samling mycket starka låtar gör musiken till filmen Fifty Shades Freed klart bättre än själva filmen.

  • User Ratings (0 Votes) 0

När det gäller film brukar man ju säga att boken är bättre. Kanske inte så konstigt i de flesta fall, då boken kan bli mer ingående och man kan säga och beskriva mer på 400 sidor text än 120 minuter film.
Nu har jag inte läst Fifty Shades-böckerna, så jag kan inte säga om filmen är bättre eller sämre. Men kan tänka mig att tantsnusket i böckerna blir mer beskrivande och grafiska än vad pryda Hollywood-producenter vågar klämma in för att inte riskera en NC-17-gräns i USA.

POPMUZIK LOVER 2

Men en sak är säker. I fallet Fifty Shades är musiken bättre än filmen. Varje film har haft ett löjligt starkt soundtrack med Ellie Gouldings monsterhit Love me like you do i första filmen, ZAYN och Taylor Swifts duett i andra och nu i tredje har musikproducenterna på Universal satt ihop ett av årets starkaste album.

Bara de tre singlarna Captial Letters (Hailee Steinfeld & BloodPop), For you (Liam Payne & Rita Ora) och Heaven (Julia Michaels) är tillräckligt för att imponera på mig. Blanda sedan in ny låt med Miike Snow, Sia och ytterligare en med Julia Michaels, så är det svårt att inte bli imponerad på samlingen. Visst, det är inte hits rakt igenom, men för att vara ett soundtrack så är det ovanligt hög nivå på låtarna. Annars brukar det ju mest vara en eller två låtar som är riktigt starka, och sedan en hel del utfyllnad. Definitivt ett måste att ösa hits från till dina spelistor, så kan du lyssna på musiken istället för att se filmen. Bra sak.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011