När jag hörde Heaven med Emeli Sandé tidigare under hösten, förstod jag att detta skulle bli stort. Det var en låt som tog över där Massive Attacks Unfinished symphaty slutade och snyggt blandade trip-hop med stråkar.
Det visade sig att hennes album verkligen inte gjorde mig besviken. Emelis souliga röst passar perfekt över den välpolerade produktionen. Jag är ju väldigt svag för denna typ av produktion, likt så som den mycket begåvade orkestreraren och producenten Craig Armstrong brukar få sina pop-produktioner att låta.
Dock bjuder inte albumet på någon överraskning, utan låter precis så som man trodde – och hoppades – att det skulle göra.
-Lite som att man hört det innan man ens klicka på play.
Men, då kanske man ska se det som ett kärt återbesök till något man aldrig upplevt.

Följ på Apple Music

75%

Ladda ner dessa låtar: Heaven , Daddy , Clown

Our Version of Events - Emeli Sandé

Vad tyckte andra om Our Version Of Event?
SvD – 4/6
Metro – 2/5

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011