Det var med En hand i himlen som jag fick upp ögonen för Jonathan Johansson. Eller ska jag vara helt ärlig så var det mer The Sound of Arrows remix på just En hand i himlen som fick mig att få upp ögonen för Jonathan Johansson. Detta var 2008. När Jonathan hittades på indiebolaget Hybris, innan han själv fick hybris och hamnade på Sony Music. Det var ändå hans två första album som faktiskt var hans bästa. Där mörker och ljus snyggt balanserades utan att bli allt för pretentiöst, och innan det blev någon form av sport att vara nonchalant cool.
Med En hand i himlen fanns euforin, vemodet och poppen. När jag hörde honom framföra låten under Way Out West tidigare i år fick jag en känsla av Being Boring när jag hörde arrangemanget. Det gjorde att låten lyfte sig ytterligare ett snäpp i mina öron.
Men idag vill jag hylla det som startade allt. Remixen på låten som gjorde den drömliknande och vacker.

Favoriter Apple Music

Jonathan Johansson
@Instagram

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011