Maj Monet 7984
Den Svenska Björnstammens grundade skivbolaget Våra Inspelningar för att ha total kontroll och kunna ge ut sin egna musik. Men nu har de även valt att för första gången släppa musik av andra artister via bolaget.
Först ut är vännerna i bandet Maj Monet som var med och sjöng på titelspåret från senaste albumet Country .
6-700 Dar heter singeln som följer upp trions debutsingel Hej Kompis , och som är en väldigt mys-pysig elektronisk indie-pop låt. Kommer garanterat att bli en favorit.

Popmuzik Podcast[wpbanners id=”5″]

Maj Monet
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.