Chvrches 223
När Chvrches följer upp debuten The Bones of What You Believe från 2013 gör de det med mer pop och starkare melodier.
Några av spåren från nya albumet Every Open Eye skulle lätt kunna hamna på vilken Bäst 2015-lista som helst, speciellt låtarna Never Ending Circles och Leave a Trace är starka kandidater.
Skivan i helhet är som de bästa av världarna 80-tals inspirerad pop, melankoli och dagens elektroscen. Resultatet blir ett jämnare album än debuten, som absolut har sina dalar, men de är som tur är inte så branta denna gång.

Popmuzik Popcast

Chvrches
@Facebook

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.