Visst passar det extra bra med en låt som handlar om att man inte ska bry sig om andra människors läggning i dessa WestPride-tider.
Zacharias Blad heter en nyligen signad kille hos Sony Music som i går släppte sin debutsingel Jag är gay . Han har bland annat hackat sig fram som gatumusiker i Stockholm, men nu kan han traska in på de lite större arenorna.
Singer-songwriter med lite större ljudbild, och skulle jag jämföra honom med någon just nu skulle det vara Thomas Stenström .

Skicka in din musik

Zacharias

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011