En av mina favoritlåtar denna sommar var definitivt För bra för att vara sant med Arwin. Både för att det är grym låt och Arwin är ett lovande popnamn, trots sina enbart 16 år. Men också för att den snyggt färgats av Glenn Medeiros fantastiska 80-talsballad Nothing’s gonna change my love for you i refrängen.

Popmuzik Lover Patreon

Nu är sommaren över och det är dags för Arwin att ge oss en uppföljare. Denna gång heter låten Vad har du gjort med mig och är likt föregångaren lysande pop som klippt och skuren för allas spellistor. Varma feta trummor och skönt gitarrlunk som tillsammans med Arwins röst målar upp en känsla av att kämpa med att gå vidare från någon man inte kan släppa taget om. De där stora tonårskänslorna som får hjärtat att göra ännu mer ont.

Låten är skriven av artisten tillsammans med Niklas Carson Mattsson, som även har producerat den, samt David Kreuger och Marcus Svedin. Här kan vi även skymta lite av Bee Gees fantastiska hit Heartbreaker i refrängen, en låt som de skrev till Dianne Warwick och som gavs ut 1982. Så vet du, och du slipper som jag sitta och fundera i en timme på vilken låt den är lik. Bästa sättet att få en instant hit dock, ha med tillräckligt lite av en annan låt för att få den att fastna bättre och göra en frustrerad över att man inte kommer på vilken låt den påminner. Bra jobbat där, Arwin.

Just det. Om du uppskattar att hitta ny musik i bloggen (som just Vad har du gjort med mig), så tycker jag du ska stötta arbetet med Popmuzik som Patreon om du kan. För det hjälper mycket en oberoende musikblogg otroligt mycket om du vill bli Popmuzik Liker för 12 kr eller Popmuzik Lover för 32 kr. Både för att det visar att du faktiskt bryr dig om jobbet som läggs ner, men också att du hjälper alla spännande artister att ha en plattform de kan fortsätta synas på.
Så tack för ditt stöd.

Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

Spellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla musikinskick och förfrågningar från våra Patreons. Som Patreon garanteras du att vi lyssnar på din musik och svarar dig, samt att du stöttar bloggen så att den även i fortsättningen kan leverera dagliga musiktips.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. We always listen to the music you as a Patreon submit and you always get a replay. At the same time you support Popmuzik and makes it possible for the blog to continue write about new music.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011